dessert-vip

 

Catering

Vi samarbejder med byens bedste kokke og kan tilbyde en lang række menuer og buffetter.

Skulle det ønskes, kan vi også sørge for alt i serveringspersonale, bartendere etc.
Se mere under Personalerekruttering.


Menueksempler:

 

Menu 1:

 

Grøntsags carpaccio med lun vinaigrettes og skindstegt torvefisk

*

Velhængt tyndsteg, som helstegt, hertil bagte rødbeder med citron

Kraftig rørhatsauce- grønne salater samt nye kartofler

*

Lun æble pie bagt med marengs, hertil hj.lavet vanilleis , kanelsirup og mynte

 
Pris pr. kuvert: 275,-

 

Menu 2:

 

Krydret hokkaidosuppe med tigerrejer og persilleolie

*

Perlehønebryst med trøffelsoufflé, svampegarniture med skalotter og persille, sauce mousselin, jordskok pom anna

*

Klassisk blomme mille feuille med vanilleparfait(is) samt abrikos-vanille puré

 

Pris pr. kuvert: 295,-

 

Menu 3:

 

Sprødstegt rødfisk på porreterrine med timian, serveret med safranmarinade, salat og sesamgrissini

*

Kanin bagt med foie gras, let syrlig tomatfricassé,glacerede pastinakker , trøffel beurre blanc og stegt kartoffel

*

Chokolade fondant med karamelis, ananas og lime

 

Pris pr. kuvert: 345,-

 

Menu 4:

 

Italiensk lufttørret skinke serveret med råsyltede urter

*

Cremet suppe på kartofler/porrer med hønsesoufflé og  persille

*

Dådyrsteg med stegte kartofler, gulerødder i basilikum

Kraftig rødvinssauce

*

Let cremet chokolademousse med sprøde kager

 
Pris pr. kuvert: 385,-

 

Menu 5:

 

Indbagt sprød jomfruhummer med savojkål og beurre blanc provencale(tomat og krydderurter)

*

Lun salat med grillede kammuslinger og grøntsags chips

Samt balsamicostreg

*

Medaillon af kalvemørbrad , skorzornerrødder i kørvelbeurre blanc, grøntsager i tempura samt nye danske kartofler

*

Trilogi med jordbær

(Pie-is-varme)

 

Pris pr. kuvert: 425,-


 

"De billige":

 

Carpaccio af norsk laks med salat og parmesan

*

Steak frites-kryddersmør-fritter-salat

*

Creme brule

 

Pris pr. kuvert: 245,-



Gazpacho med olivenolie og croutons

*

Tilberedninger af dansk lam

Timiansky, nye kartofler samt grøntsagsflan

*

Lun pæremazarin med vanillecreme

 

 Pris pr. kuvert: 245,-

 

 

 

 

Kontakt EventBusiness for yderligere oplysninger.

 

 

 

 

 

275,-

EventBusiness ApS | Pustervig 4, 3. sal 1126 Kbh. K. | Tlf. 28 40 31 07 | info@eventbusiness.dk